EGA Grape Juice with Rooibos & Pomegranate

1 hodnocení
 

Jak omládnout? Samozřejmě pomocí ega! EGA je směs hroznové ovocné šťávy ze zelené hroznové šťávy, koncentrátu z granátového jablka a arónie s výtažky z čaje rooibos pro zvýraznění chuti. Jedná se o nealkoholický nápoj. Podávejte extra vychlazený s drceným ledem. Je to nápoj bohatý na antioxidanty.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
179 Kč    
Kód produktu 349
Značka Cape Wine Company
Webová stránka značky capewinecompany.co.za/
Kategorie Vinný mošt
 

Složení

Koncentrát hroznové šťávy, voda, koncentrát granátového jablka, koncentrát aronie, aroma rooibos a oxid uhličitý.

Alergeny

Oxid siřičitý (SO2).

Skladování

Uchovávejte v chladu. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.

Snoubení s jídlem

Lze použít pro míchané nápoje jako granátové jablko + mojito koktejl, koktejl roibois + sangria nebo na malinové nanuky.

 

 

Společnost Cape Wine Company založil v roce 2010 Erlank Erasmus - kvalifikovaný vinař - s cílem podělit se s milovníky vína po celém světě o výjimečná vína vyráběná v jihoafrickém Kapském vinařství. Vydejte se s námi na tuto vzrušující cestu, na které prozkoumáváme neznámou zemi, vynalézáme ve spojení s matkou přírodou, pěstujeme to, co nám příroda dává, a sdílíme naše objevy se zbytkem světa.

Vzhledem k bohaté historii naší země je Cape Wine Company také hrdá na to, že se prostřednictvím účasti v iniciativě Fairtrade vrací komunitám, které pomáhají při výrobě našich vín od vinné révy až po láhev. Tato iniciativa zajišťuje, aby zemědělské komunity v jihoafrickém vinařském průmyslu měly prospěch z udržitelnosti a rovnosti.

Každé víno má svůj příběh a naše řada Nieuwe Haarlem je jedním z takových příběhů, který je obklopen historickou důležitostí a dobrodružstvím.

Dne 25. března 1647 ztroskotala v bouři ve Stolové zátoce na Kapském mysu holandská loď Nieuwe Haerlem. Toto ztroskotání mělo změnit běh dějin a vést k vytvoření nového státu v jižní části afrického kontinentu. Jak? Díky odvážnému rozhodnutí kapitána Leenderta Janszena s ním posádka zůstala a postarala se o ztroskotaný náklad. Během této doby námořníci pěstovali zeleninu, vysadili první kapskou vinnou révu a směňovali s místními obyvateli čerstvé maso - pomalu tak položili první kámen k tomu, co se stalo cestou k vytvoření Kapska jako občerstvovací stanice na polovině cesty koření.Dnes je Kapsko stále bohaté na vinnou révu, z nichž některé jako první vysadil Janszen a jeho posádka. Nakonec Nieuwe Haarlem zasadil dědictví, které je stejně významné jako oslavované.